И Ралица Паскалева не изостана от модната тенденция с тунинговането.   Актрисата

...
И Ралица Паскалева не изостана от модната тенденция с тунинговането.
 
Актрисата
Коментари Харесай

Ралица Паскалева сложи силикон

И Ралица Паскалева не изостана от стилната наклонност с тунинговането.

 

Актрисата е напомпала скромния си бюст с няколко кубика импланти. Половинката на волейболиста Теодор Салпаров и с очевидно по-пищна гръд. Оказва се, че доктор Галя Стоянова от хитовия български сериал „ Откраднат живот “ се е тунинговала преди към година. За разлика от мнозина обаче, тя е заложила на най-малките импланти, с цел да стоят гърдите й естествено.

 

Прави усещане, че участничката в тазгодишното издание на „ Като две капки вода “, където още веднъж си партнира с сътрудника си Димо Алексиев, залага на неразголени облекла. Това е и повода, заради която новата й гръд е останала незабелязана толкоз дълго време.

 

Припомняме, че хубавицата стана майка на дребния Максим преди пет години. Това значи, че е легнала на операционната маса няколко години, откакто даде живот на сина си. Именно около кърменето на мъника, гърдите й напълно изчезнали и заради тази причина Ралица решила да заложи на силикона.

 

Само на една от фотосите й в обществените мрежи прави усещане, че има импланти в бюста поради обстоятелството, че преди е била много плоска. В един от епизодите на „ Капките “, новият й бюст пролича леко, когато с Димо влязоха в облика на дует „ Ритон “. Тогава тя за пръв път се появи на сцената с рокля с обемно деколте.

 

Припомняме, че двамата с плейбоя Теодор Салпаров се залюбиха през лятото на 2017 година Двамата се сближиха извънредно бързо и даже съумяха да си създадат дете. Макар волейболистът към момента да не й е предложил брак, почитателите им с неспокойствие чакат тяхната женитба. Припомняме, че волейболистът има зад тила си и още един брак. Именно от някогашната му брачна половинка Бойка, е другото му дете – Георги.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ралица Паскалева Димо Алексиев Като две капки вода Теодор Салпаров тенинг бюст силикон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР